Loading

Vergelijk het energieverbruik van uw kerkgebouw

Met de benchmarktool op deze website kunt u eenvoudig het energieverbruik van uw kerkgebouw vergelijken met het energieverbruik van vergelijkbare kerkgebouwen. Zo is in een oogopslag te zien of uw energieverbuik hoger of lager ligt dan het gemiddelde. Ook worden praktische tips gegeven die verwijzen naar de handleiding die samen met Kerk in Actie is opgesteld. Op deze manier kunt u direct aan de slag met het verduurzamen van uw kerkgebouw. 

Hieronder ziet u een voorbeeld van een kerkgebouw dat wekelijks gebruikt wordt. Dit kerkgebouw is behoorlijk energiezuinig; slechts 17% van de deelnemers heeft een lager elektriciteits- en gasverbruik. 

 

Benchmark energieverbruik

Om gebruik te kunnen maken van de benchmarktool dient u deelnemer van het Energie voor Kerken collectief te zijn. Met behulp van uw inloggegevens logt u in op uw persoonlijke pagina en kunt u meteen aan de slag met het vergelijken van uw energieverbruik.

Bent u nog geen deelnemer aan het Energie voor Kerken collectief? Lees dan meer over dit collectief op deze website of meld u aan

Loading