Collectieve Energie Inkoop

Op zoek naar scherpe tarieven en uitstekende contractvoorwaarden? Doe mee met het zakelijk energiecollectief van Hellemans Consultancy

Service, gemak en besparing

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hellemans Consultancy

Adviseurs met kennis van de energiemarkt

/

Energie voor Kerken (EVK)

Het collectief Energie voor Kerken is een initiatief van het CIO-K (Commissie Kerkelijke Gebouwen van het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken) in samenwerking met het energieadviesbureau Hellemans Consultancy B.V.

Kerken en kloosters kunnen al hun gebouwen onderbrengen in het collectief om zo flink te besparen op de energiekosten. Inmiddels nemen al ruim 7.000 gas en elektra aansluitingen deel aan Energie voor Kerken.

Verlenging deelname 2023-2025: beheer uw gegevens

 

Nieuwe deelnemers

Nieuwe deelnemers kunnen zich maandelijks aanmelden tegen de dan geldende instaptarieven. Om deze tarieven op te vragen kunt u mailen naar Tom Peters evk@hellemansconsultancy.nl of bellen met 030-7670988.

Switchen

Bij een switch dient u rekening te houden met een wettelijke opzegtermijn van 30 dagen plus twee weken bedenktijd. De leverancier is Greenchoice. Bij kleinverbruik int Greenchoice ook de kosten van de netbeheerder. Hierdoor valt uw voorschottarief hoger uit. Dit voorschottarief kunt u overigens zelf wijzigen in uw online dossier van Greenchoice.

Voor vragen en/of opmerkingen over meterstanden, voorschotbedragen, jaarverbruiken, facturen van oude leverancier en netbeheerder kunt u terecht bij: energievoorkerken@greenchoice.nl of per telefoon: 010-8500663.

Voor alle mutaties, aan- en afmeldingen van locaties graag mailen naar Tom Peters: evk@hellemansconsultancy.nl.

 

Greenchoice ook leverancier voor 2020-2022

De energiecommissie van het CIO-K en Hellemans Consultancy hebben een offerteronde gehouden voor levering van energie in 2020-2022. Daarbij is niet alleen gekeken naar de prijs, maar ook naar kwalitatieve eisen en wensen (o.a. administratieve mogelijkheden en groene energie). Na zorgvuldig afwegen en scherp onderhandelen, viel de keuze opnieuw op Greenchoice.

De voordelen van dit collectief en Greenchoice:

 • 100% groene stroom (NL Biomassa)
 • 100% groen gas Verified Emission Reduction (CO2 compensatie op basis van Gold Standard)
 • 1 factuur voor levering en transport. Ook een verzamelfactuur (1x per jaar) is mogelijk
 • een vast tarief per jaar 
 • lage tarieven, omdat Greenchoice een zeer lage marge op de kale handelsprijzen vraagt
 • 100% bandbreedte op het totale volume in dit collectief; d.w.z. kosteloos locaties toevoegen en afmelden in geval van (ver)huur, (ver)koop, sloop of fusie
 • Goede service: geen 0900 nummers maar persoonlijk contact

Energie voor Kerken

 • 100% onafhankelijk
 • Alle leveranciers
 • Vriendelijke klantenservice
 • Gemakkelijk aanmelden